Alingsås Huspaket

Under hösten har Alingsås Huspaket varit väldigt aktiva på marknaden genom att delta på en rad olika mässor runt om i landet. Först ut var Villafamiljens Mässa i Skövde som är en mycket spännande region.
– Vårt koncept togs emot mycket positivt och det märks att vi skiljer oss från de lite större hustillverkarna med sina standardhus och kataloghus. Vårt upplägg med personliga trähus, skräddarsydda i lösvirke, väckte onekligen uppmärksamhet, säger en nöjd Westerdahl.
På plats i Stockholm
I mitten av oktober gjorde sedan Alingsås Huspaket debut i Stockholm genom att medverka på Hem, villa & bostadsrätt på Stockholmsmässan. En riktig succédebut om man får tro Johannes Anderklint på Alingsås Huspaket.
– Vi fick en fantastisk respons på vårt unika koncept med skräddarsydda trähus i lösvirke. Ett koncept som verkligen sticker ut bland våra branschkollegor genom dess flexibilitet i kombination med kvalitén och prisbilden, säger Johannes.
I vecka 43 var det så dags för Mässan Hem, villa & bostadsrätt i Göteborg. Då intog man nämligen Svenska Mässan med sin monter för att möta sina kunder på ”hemmaplan”. Och vilket mottagande det blev…
– Vi fick en fantastisk respons måste jag säga. Massor med folk i montern under dagarna tre, säger Johannes Anderklint som kunde dela ut alla sina visitkort till intresserade husspekulanter.

  • Uppdrag

    Marknadsföra Alingsås Huspakets koncept på bred front genom mässdeltagande.

  • Komponenter

    Mässmonter, säljbroschyrer, leveransbeskrivningar och diverse övrigt marknadsföringsmaterial.