Välkommen
till svenssonmolin

Din vän inom reklam, information och marknadsföring

Hej! Kul att du vill veta mer om oss – vilka vi är och vad vi gör. Och förhoppningsvis vad vi kan hjälpa dig med!

Företaget svenssonmolin marknadskommunikation ab har funnits sedan 1996 och har sitt säte i Alingsås. Vi är en modern fullservicebyrå inom reklam, information, marknadsföring och redaktionell kommunikation, men brukar sammanfatta det vi sysslar med som marknadskommunikation.

Hos oss kan du få hjälp med allt du behöver – sociala/digitala medier, trycksaker, hemsidor, film/foto, tidningsproduktion, annonser, profilering, mässaktiviteter eller liknande. Och vi är gärna med i processen så tidigt som möjligt, innan beslut tagits om vad som ska göras. Först bör vi tillsammans fastslå syftet med kommunikationen, vilka som är målgrupp och vilket resultat du förväntar dig. Ett strategiskt tänk lönar sig i längden – vilket vi sett många goda exempel på genom åren.

För oss är ingen uppdragsgivare för stor eller för liten. Vi har god vana vid att jobba med stora, internationella företag, men det är lika roligt att bygga upp en relation med små lokala kunder. Vill du se exempel på våra jobb och uppdragsgivare – ta en titt på ”Sköna jobb”.

Välkommen att bli kund och vän med oss på svenssonmolin, du också!

”Kommunikation är ledarskapets verkliga arbete”

Nithin Nohira